Wie zijn wij

De ergotherapeuten stellen zich voor

bg_image

MARISE VREUGDENHIL
Ergotherapeut

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en sindsdien werk ik als ergotherapeut. Ik heb in verschillende verpleeghuizen gewerkt, waar ik voornamelijk op de revalidatieafdeling werkte. Per 1 januari 2017 werk ik volledig in de eerste lijn bij een organisatie in Deventer en neem mijn ervaring met revalidatie, eerste lijn, psychogeriatrie en somatiek met me mee. Naast deze baan, heb ik onze praktijk in Borculo.

In 2009 ben ik Cognitief Revalidatie Therapeut geworden, waarna ik me ook heb aangesloten bij de Internationale Society of Cognitive Rehabilitation (SCR). Sinds 2015 ben ik voorzitter van het bestuur van SCR Nederland. Ik ben breed georienteerd op verschillende diagnoses zoals hersenletsel, ziekte van Parkinson, MS, orthopedie etc. Dit jaar heb ik mij aangesloten bij ParkinsonNet. Ik heb mij gericht op (jong)volwassenen en ouderen.

bg_image

Karin Brunsveld-Kamperman
Ergotherapeut

Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut in 2007 aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. In de afgelopen jaren heb ik voornamelijk werkervaring opgedaan in verpleeghuizen op een revalidatieafdeling en in de eerstelijn. Ik ben momenteel deeltijd werkzaam in het Slingeland Ziekenhuis.
Ik heb mij gespecialiseerd in de ouder wordende mens, cliënten met NAH, Cognitieve Revalidatie Therapie (CRT) en Edomah (ergotherapie bij dementie in de thuissituatie).

Naast mijn baan in Doetinchem zijn we onze eerstelijn ergotherapiepraktijk Ergo Es gestart vanaf 1 januari 2017.