Hulp bij hersenletsel gezocht?

Heeft u een Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH) en wilt u de kwaliteit van uw leven zo groot mogelijk houden? Ergotherapie kan u hierbij helpen. Wanneer u te maken heeft met een Niet-aangeboren Hersenletsel, is het zeer waarschijnlijk dat bepaalde handelingen niet meer zo makkelijk gaan die voorheen vanzelfsprekend waren. Daarnaast is er ook een kans dat gedrag verandert en dat communiceren moeilijker wordt. Wilt u hulp bij uw dagelijkse activiteiten? Daarvoor kunt u de begeleiding inschakelen van een ergotherapeut. Bij ons, Ergo Es, bent u hiervoor aan het juiste adres. We werken het liefst bij u thuis, maar de begeleiding is ook mogelijk op locatie. Echter begrijpen we dat het voor u wellicht prettiger is om in uw eigen omgeving aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op om verder te informeren, wij vertellen u graag meer over de hulp bij hersenletsel die we kunnen bieden.

Wat is ergotherapie?

Ergotherapie richt zich op het weer mogelijk maken van dagelijkse betekenisvolle activiteiten. Als u deze, door bijvoorbeeld hersenletsel, niet meer naar wens uit kunt uitvoeren, dan kan Ergo Es u hierbij helpen met hulp bij hersenletsel. Zo kunt u deze activiteiten weer zo optimaal mogelijk uitvoeren om zo uw kwaliteit van leven te verbeteren. Samen met u kijken we naar de huidige problemen in het dagelijkse leven. Wat loopt bijvoorbeeld nu niet soepel of comfortabel? Waar heeft u zelf het meeste hinder van? Door deze prioriteiten te stellen, kunnen we gerichter een behandelplan opstellen, waar u écht baat bij heeft. Soms hoeven aanpassingen maar klein te zijn om uw zelfstandigheid te vergroten.

Wilt u een afspraak maken voor hulp bij hersenletsel?

Bent u op zoek naar begeleiding en hulp bij hersenletsel? Wij, Ergo Es, staan voor u klaar. Ergo Es is werkzaam in de gemeente Berkelland (Beltrum, Barchem, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Noordijk, Rekken, Rietmolen, Ruurlo) en Lochem (Barchem). Ook u kunt dus zeker bij ons terecht. Door het contactformulier in te vullen kunt u contact met ons opnemen. We zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren.

Contact opnemen