De ergotherapeut stelt zich voor

bg_image

MARISE VREUGDENHIL
Ergotherapeut

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en sindsdien werk ik als ergotherapeut. Ik heb in verschillende verpleeghuizen gewerkt, waar ik voornamelijk op de revalidatieafdeling werkte. Vanaf 1 januari 2017 ben ik volledig in de eerste lijn gaan werken en ben ik samen met mijn compagnon de praktijk gestart. Sinds oktober 2018 werk ik volledig voor de praktijk en neem mijn ervaring met revalidatie, eerste lijn, psychogeriatrie en somatiek met me mee. In 2019 heb ik de praktijk uitgebreid met een locatie in Lochem en Eibergen.

In 2009 ben ik Cognitief Revalidatie Therapeut (CPCRT) geworden, waarna ik me ook heb aangesloten bij de Internationale Society of Cognitive Rehabilitation (SCR). Sinds 2015 ben ik voorzitter van het bestuur van SCR Nederland. Ik ben breed geori├źnteerd op verschillende diagnoses zoals hersenletsel, ziekte van Parkinson, MS, orthopedie etc. In 2017 heb ik mij aangesloten bij ParkinsonNet. Ik heb mij gericht op (jong)volwassenen en ouderen.